Prijsvragen bij Large

Win 1 van de 3 duo-combitickets voor Cityrock

Sluitingsdatum: 20.08.2017

Op 8 en 9 september zal de vierde editie van het rockfestival CityRock Leeuwarden en de eerste in Eindhoven plaatsvinden met of zonder jou! En 'met' kan wellicht gratis als je meedoet met onze actie!

Dit jaar vindt CityRock voor het eerst plaats ook in Eindhoven, welteverstaan in het Klokgebouw op vrijdagavond 8 september. Maar traditiegetrouw natuurlijk ook in Leeuwarden, dit jaar weer op de vertrouwde plek op het Oldehoofsterkerkhof. De Zweedse rocklegende Europe is headliner van het festival (ook in Eindhoven)! Daarnaast zullen ook Fischer-Z, Navarone, King Of The World, The Grand East en Purpendicular (Deep Purple Tribute) in Leeuwarden optreden. CityRock Leeuwarden zal plaatsvinden op zaterdag 9 september 2017.

CityRock viert rock in de breedste zin van het woord: van classic rock, tot bluesrock en metal.

Voor meer informatie over dit concert ga je naar: Cityrock.

Geef aan in welke stad je Cityrock wilt bezoeken

Contactgegevens

Adres:

Large Herfstcatalogus 2017

Algemene voorwaarden en spelregels voor prijsvragen

Deze actie is voorbehouden aan bezoekers van Large Online. Deelname aan deze prijsvraag is geheel vrijwillig en geeft geen verplichtingen tot aankoop. Medewerkers van Large en hun familieleden zijn uitgesloten van deelname.

Wet op de privacy: Ons adressenbestand is aangemeld bij de registratiekamer. Je kunt er dan ook op vertrouwen dat er nooit gegevens aan derden zullen worden overgedragen zonder jouw toestemming. Dus bij Large hoef je niet aan te geven dat je niet wilt dat er met je gegevens wordt gehandeld, als wij van de gegevens gebruik willen maken vragen wij dat aan jou. Mocht je ooit iets in de bus ontvangen waarvan je weet dat de gegevens bij ons vandaan komen laat dit dan altijd aan ons weten!  

Het gebruik van de verzamelde gegevens kan te allen tijde worden stopgezet door een e-mail te sturen naar mailbox@large.nl / mailbox@large.be

Toestemming: Door het aanvinken van het vakje tijdens het aanvragen van de catalogus of nieuwsbrief ga ik akkoord met de privacyverklaring .

We zullen je informatie alleen gebruiken om je nieuwsbrieven en/of de catalogus toe te sturen. We zullen het niet delen met anderen. Je mag je altijd afmelden door op de link in de nieuwsbrief te klikken, of door hier te klikken: Uitschrijven .

Lees onze Privacyverklaring aandachtig door.

Alle prijsvragen