Prijsvragen bij Large

3x2 tickets voor Comic Con Amsterdam 2017

3x2 tickets voor Comic Con Amsterdam 2017

Sluitingsdatum: 18.08.2017

Ben je fan of nieuwsgierig naar Hollywoodsterren, comic tekenaars, cosplay, gaming, anime, films, tv-series, merchandise, panels, workshops en demonstraties die met films, comics en entertainment te maken hebben? Aarzel dan niet en bestel vandaag nog je kaartje(s) voor Amsterdam Comic Con op 2 & 3 september in de RAI Amsterdam.
Laat de kans niet schieten om Hollywoodsterren te ontmoeten zoals Billy Boyd (Lord of the Rings), Kim Coates (Sons of Anarchy), Lyndsey Fonseca (Nikita, How I Met Your Mother, Agent Carter), David Werner (Titanic, Star Trek, Tron, the Omen), Michael Dudikoff (American Ninja), Ben Hardy (X-Men), Ellie Kendrick (Game of Thrones) en Colin Baker (Doctor Who).

Op Comic Con Amsterdam kun je twee dagen lang je film & comic helden ontmoeten en zijn er een hele reeks van leuke activiteiten, variërend van fotoshoots met de sterren, live panels, signeersessies alsmede tientallen andere activiteiten die met films, comics, games, cosplay en pop cultuur entertainment te maken hebben, zoals anime, manga, gaming, cosplay en een groots opgezette Cosplay Contest!
Mis het niet! Kom naar de Amsterdam Comic Con!

Competitievraag:

Waar vindt de Comic Con op 2 en 3 september 2017 plaats?

a) In de RAI Amsterdam
b) In de Ahoy Rotterdam
c) In de dierentuin in Amsterdam

Contactgegevens

Adres:

Large Herfstcatalogus 2017

Algemene voorwaarden en spelregels voor prijsvragen

Deze actie is voorbehouden aan bezoekers van Large Online. Deelname aan deze prijsvraag is geheel vrijwillig en geeft geen verplichtingen tot aankoop. Medewerkers van Large en hun familieleden zijn uitgesloten van deelname.

Wet op de privacy: Ons adressenbestand is aangemeld bij de registratiekamer. Je kunt er dan ook op vertrouwen dat er nooit gegevens aan derden zullen worden overgedragen zonder jouw toestemming. Dus bij Large hoef je niet aan te geven dat je niet wilt dat er met je gegevens wordt gehandeld, als wij van de gegevens gebruik willen maken vragen wij dat aan jou. Mocht je ooit iets in de bus ontvangen waarvan je weet dat de gegevens bij ons vandaan komen laat dit dan altijd aan ons weten!  

Het gebruik van de verzamelde gegevens kan te allen tijde worden stopgezet door een e-mail te sturen naar mailbox@large.nl / mailbox@large.be

Toestemming: Door het aanvinken van het vakje tijdens het aanvragen van de catalogus of nieuwsbrief ga ik akkoord met de privacyverklaring .

We zullen je informatie alleen gebruiken om je nieuwsbrieven en/of de catalogus toe te sturen. We zullen het niet delen met anderen. Je mag je altijd afmelden door op de link in de nieuwsbrief te klikken, of door hier te klikken: Uitschrijven .

Lees onze Privacyverklaring aandachtig door.

Alle prijsvragen